To je kandidat za klop Olimpije

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Med kandidati za novega trenerja slovenskega državnega prvaka je tudi Slaven Musa, poročajo bosanski mediji.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Olimpija se je po izpadu iz kvalifikacij za Ligo prvakov in neprepričljivem uvodu v domače prvenstvo razšla z Rodolfom Vanolijem.

Predsednik kluba Milan Mandarić ne skriva želje, da bi na klop državnega prvaka pripeljal slovenskega trenerja - omenja se Slaviša Stojanović - med kandidati pa naj bi bil tudi Makedonec Čedomir Janevski.

Seznamu možnih naslednikov pa se je po poročanju bosanskih medijev pridružil tudi Slaven Musa

Petinštiridesetletni bosanski strokovnjak naj bi se sestal s športnim direktorjem Nenadom Protego. Olimpiji ga je priporočil priznani hrvaški menedžer Danko Đikić

Musa je v preteklosti vodil Branitelj, Zrinjski Mostar, Gabelo in Široki Brijeg. Nazadnje je bil kandidat za prevzem sarajevskega Željezničarja, ki pa se je na koncu odločil za srbskega trenerja Slavka Petrovića.

Olimpija (13) po sedmih odigranih krogih zaseda drugo mesto ligaške lestvice in ima dve točki zaostanka za vodilno Gorico (15). Sledijo Koper (12), Maribor (11) in Domžale (11).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:02 1. September 2016.

    A ni blo rečen da pride Pep.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.