To je ob Dončićevih mojstrovinah čivknil Porzingis

Foto: Profimedia
Eden zvezdnikov lige NBA je navdušen nad slovenskim reprezentantom.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji košarke dobro veste, da je Luka Dončić v četrtek zvečer pristavil nov kamenček v mozaik svoje veličine, z odlično predstavo in nekaj fantastičnimi potezami je madridskemu Realu prinesel evroligaško zmago nad največjo tekmico Barcelono.

Kakšna poteza Dončić! Madre mia!

Že med tekmo, posebej pa po njej, so po družbenih omrežjih zaokrožili posnetki Dončićevih mojstrovin. Švevilni so se navduševali nad mladim Slovencem, s pohvalo ni skoparil niti Kristaps Porzingis.

Latvijski košarkar, gonilna sila New York Knicks, se je z Dončićem dobro spoznal na četrtfinalni tekmi letošnjega EuroBasketa, ko je Slovenija v spektakularni tekmi ugnala Latvijo.

"Ta fant je nerealen," je na Twitterju zapisal Porzingis in priložil posnetek Dončićevih potez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.