To je po zmagi Štuhčeve naredila Tina Maze

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lepa gesta najboljše slovenske smučarke vseh časov.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je na sobotni smukaški tekmi v Cortini d'Ampezzo prekinila štiriletno sušo in se po po kar 49 mesecih spet zavihtela na najvišjo stopničko.

To je bila njena jubilejna 10. zmaga v svetovnem pokalu in prva po 19. decembru 2018 v Val Gardeni, kjer je slavila na superveleslalomu. 

Štuhčeva je v karieri dobila šest smukov, tri superveleslalome in eno kombinacijo.

Foto: Instagram Ilka Štuhec

Uspeh Mariborčanke je v Cortini spremljala tudi nekdanja slovenska šampionka Tina Maze, ki v letošnji sezoni belega cirkusa navdušuje s svojim strokovnim znanjem kot komentatorka na Eurosportu.

Mazejeva je po tekmi poskrbela za čudovit prizor, ko je pristopila k Štuhčevi in ji izrekla iskrene čestitke za njen velikanski uspeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.