To je prinesel na tekmo

Foto: Profiemdia
Foto: Profiemdia
Hokejski 'navijač' je na tekmo severnoameriške lige NHL med Boston Bruins in Montreal Canadiens prinesel bizarno zbirko orožja.
Oglej si celoten članek

Redarji na vhodih športnih prireditev so vajeni vsega hudega, a hokejski navijač, ki je na novega leta dan želel vstopiti na bostonski stadium Gillete Stadium, v tem pogledu res nima konkurence.

Nepridiprav je na tekmo prinesel celo zbirko orožja, za zdaj pa ni informacij o tem, kakšni so bili njegovi nameni.

Varnostniki so navijača ustavili na parkirišču pred prizoriščem, kjer sta se 1. januarja na tradicionalni tekmi ''Winter Classic'' na prostem pomerili ekipi Montreal Canadiens in Boston Bruins.

Fotografijo inventarja, ki ga je s seboj prinesel 48-letni osumljenec, je policija objavila na družabnem omrežju Twitter. Na sliki je moč opaziti mačeto, samostrel, meč in druga rezila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.