To je strokovni štab Olimpije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Novi trener Union Olimpije je izbral svoja pomočnika.
Oglej si celoten članek

Novi trener članske ekipe Union Olimpije v sezoni 2016/2017 Gašper Okorn si je za pomočnika izbral Luko Bassina, ki opravlja to funkcijo pri Unionu Olimpiji že od 2013, in novinca Igorja Kešlja, ki je v preteklosti deloval kot glavni trener pri slovenskem prvoligašu Šenčurju, so danes sporočili iz ljubljanskega košarkarskega kluba.

Kondicijski trener članske ekipe ostaja Saša Ogrizović, ki je v klubu že od 2012. Fizioterapevt članskega pogona prav tako ostaja Rok Žagar, ki je v Unionu Olimpiji od začetka pretekle sezone.

Ljubljančani bodo v novi sezoni igrali v ligi Aba, slovenskem prvenstvu in evropskem pokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.