''To je to, kar je narobe z nogometom''

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Navijači Sunderlanda so na družabnih omrežjih ''raztrgali'' napadalca Stevena Fletcherja, ki je objavil fotografijo, na kateri pozira ob lamborghiniju.
Oglej si celoten članek

Steven Fletcher je bil po objavi fotografije več 350.000 evrov vrednega avtomobila Lamborghini Aventador deležen glasnih kritik navijačev, ki napadalcu očitajo, da je v dresu črnih mačk v zadnjih dveh sezonah dosegel borih sedem zadetkov.

Fletcherju ni v pomoč, da je v ozadju fotografije viden še Bentley Continental v vrednosti 220.000 evrov, neposrečen pa je tudi čas objave, saj je fotografija po spletu zaokrožila dan po visokem porazu proti Aston Villi (0:4), kar je le še dodatno podžgalo nezadovoljne navijače.

V bran mu je stopil ''gospod 10 odstotkov'' oziroma nogometašev agent Scott Fischer. Povedal je, da za objavo stoji podjetje, ki je nogometašu prodalo luksuzni avtomobil. ''Slike ni objavil Steven, ampak podjetje, ki skrbi za oglaševanje. Ne vem, v čem je težava in zakaj se ljudje razburjajo,'' se je čudil Fischer.

Sunderland se v letošnji sezoni bori za obstanek v elitni Premier League, slabi rezultati pa so s trenerskega stolčka odnesli Gusa Poyeta. Črne mačke bodo do konca sezone stavile na Dicka Advocaata.

''Sem se torej steka denar, v žepe povprečnih igralcev, medtem ko si nižjeligaši ne morejo privoščiti niti akademije,'' je zapisal eden od navijačev, drugi pa je dodal: ''Niti približno ni dovolj dober, da bi imel takšen stil življenja.''

''To je to, kar je narobe z nogometom. Dve sezoni, sedem golov, en Lamborghini Aventador,'' pa je pristavil tretji navijač Sunderlanda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:56 24. Marec 2015.

    Zaslužki krivonogih žogobrcev so že zdavnaj presegli mejo dobrega okusa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.