To je v Olimpijo vnesel novi trener

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Novi trener Olimpije je po besedah velikega junaka pokalnega derbija z Mariborom v slačilnico vnesel veliko dobre volje.
Oglej si celoten članek

Olimpija je na prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije premagala Maribor (2:1) po zaslugi dveh golov Leona Benka.

Ljubljančani so po seriji slabih rezultatov, po katerih so nazadovali na tretje mesto prvenstvene lestvice, krvavo potrebovali zmago. Vtise po velikem uspehu je za uradno spletno stran državnega prvaka strnil izkušeni hrvaški napadalec.

"Mislim, da smo odigrali dobro tekmo. Dobro smo se psihično pripravili, veliko smo se pogovarjali o vseh slabih tekmah, ki smo jih odigrali v tem delu sezone. Bilo nam je težko, a smo pokazali značaj in dokazali, da zmoremo,'' je povedal Benko, strelec obeh zadekov v mreži mariborskega vratarja Matka Obradovića.

"Jaz dam vedno vse od sebe. Včasih to izpade dobro, včasih ne. Ampak takšen sem,'' je povedal Benko, a poudaril, da so za oba zadetka v veliki meri zaslužni njegovi soigralci.

''Pomembno je, da zmagujemo. Nisem sam tukaj, če ne bi bilo soigralcev in podaj oziroma kolektiva, ki je pokazal, da zmore, ne bi šlo. Čestital bi soigralcem, gremo naprej, moramo tako nadaljevati."

Najboljši strelec ljubljanskega kluba je spregovoril tudi o novemu trenerju Safetu Hadžiću, ki je v ekipo vnesel val svežine in dobrega razpoloženja.

"Moram ga pohvaliti. Po vseh slabih rezultatih je v moštvo vnesel dobro voljo. Bili smo sproščeni in osredotočeni na tekmo, zato smo zmagali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.