"To je velika čast"

Darko Milanič je opravil prvi intervju za klubsko spletno stran Leedsa. "Tu sem zato, da izboljšam ekipo, da jo naredim boljšo," je dejal 46-letni slovenski trener.
Oglej si celoten članek

Darko Milanič je že opravil prvi trening z ekipo Leedsa, še prej pa je za klubsko televizijo opravil prvi intervju. "S predsednikom sva se slišala pred kakšnim tednom. To je velika čast. Ne bi rekel, da gre za izpolnitev sanj, vendar pa je to res velik dogodek za vsakega trenerja," je dejal MIlanič, ki se je ob prvem srečanju s predsednikom Massimom Cellinom pogovarjal o Leeds Unitedu, o angleškem stilu nogometa, o tem, kaj je treba postoriti v klubu. "Bilo je zelo zanimivo," je dejal nekdanji trener Primorja, Gorice, Maribora in Sturma

"Seveda je šlo za razgovor o delu. Menim, da sem ga prepričal, zato pa sem tudi tu," je dejal Milanič, ki je v svoji trenerski karieri osvojil devet lovorik z mariborskim klubom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.