To naj bi rekel napadalcu Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Diego Simeone naj bi med polfinalno tekmo z Real Madridom poskušal v svoje vrste zvabiti Alvara Morato.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov doma premagal mestnega tekmeca (3:0) in si pripravil lepo izhodišče pred povratno tekmo.

Domači trener Zinedine Zidane je med srečanjem na ogrevanje poslal Alvara Morato, ki sicer ni dobil priložnosti na zelenici, je pa zato dobil neuradno ponudbo trenerja Atlético Diega Simeoneja. Argentinski strateg je po poročanju španskih medijev z roko prekril usta in Morati dejal: ''Pridi z mano v Atlético."

Španski napadalec, ki se je lani iz Torina vrnil v Madrid, naj bi po koncu sezone zapustil Real, med favoriti za njegovega bodočega delodajalca pa sta Chelsea in Manchester United

Pod vprašajem je za zdaj tudi prihodnost Diega Simeoneja, ki je na tiskovni konferenci pred ligaško tekmo z Eibarjem demantiral navedbe španskih medijev. ''Nisem rekel Morati, naj se pridruži Atléticu. Ko je šel mimo mene, sem se pošalil,'' je zatrdil El Cholo.

O možnosti prestopa španskega napadalca je spregovoril tudi Zidane: "Morata je nogometaš Real Madrida. Rad ima ta klub. To je vse, kar lahko povem.''

Bitka za tretje mesto

Atlético bo na sobotni tekmi z Eibarjem branil tri točke prednost pred Sevillo. Ekipi se potegujeta za tretje mesto španske La Lige, ki prinaša neposredno uvrstitev v prihodnjo sezono Lige prvakov.

"Ekipa se je vedno znala pobrati po težkih udarcih,'' je v navezavi na boleč poraz proti mestnemu tekmecu dejal Simeone. "Fantje imajo za seboj izjemno sezono. Zaostajali smo za Sevillo in jo prehiteli, prav tako pa smo v polfinalu Lige prvakov in imamo možnost, da v sredo obrnemo izid,'' je dodal.

"Nahajamo se v zelo pomembnem trenutku, saj so do konca samo še tri tekme. Stremimo k velikemu cilju za klub, to je eno od prvih treh mest. Usodo imamo v naših rokah. Potrebujemo zmago. V La Ligi smo trdo delali od začetka leta,'' je sklenil Simeone.

V španskem prvenstvu sicer poteka ogorčen boj za naslov državnega prvaka. Na prvem mestu lestvice je Barcelona, ki ima s tekmo več enako število točk kot Real Madrid - 81. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.