To ni Camp Nou ali Old Trafford

Foto: Vine
Foto: Vine
Nogometno prizorišče, kjer je v dresu belgijskega prvoligaša debitiral Victor Valdés, se precej razlikuje od Camp Noua in Old Trafforda, kjer je 34-letnik preživel pretežni del svoje kariere.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vratar Barcelone in član Manchester Uniteda je uspešno debitiral v dresu Standarda iz Liega, ko je na gostovanju pri OHL-ju iz Leuvena svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in ekipi pomagal do zmage z 2:0.

''Zelo sem vesel za mojo prvo zmago s Standardom. Prav tako sem vesel, da spet igram, potem ko sem osem mesecev delal v samoti,'' je po tekmi zapisal Valdés.

Španski čuvaj mreže se je na Old Traffordu znašel v nemilosti trenerja Louisa van Gaala, ki ga je načrtno in sistematično odrezal od prve ekipe in ga prislilil v individualen trening. ''Valdés ne sledi naši filozofiji in za takšne nimamo prostora,'' se je pred časom jezil Van Gaal.

Čeprav se prizorišče v Heverleeu, ki bolj kot na nogometni stadion spominja na gradbišče, ne more primerjati s Camp Nouom in Old Traffordom, pa je Valdés z novim delodajalcem, predvsem pa z navijači, več kot zadovoljen.

''Hvala navijačem, bilo je izjemno,'' je še dodal španski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.