"To ni šport za deklice"

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred jutrišnjim madridskim derbijem trener Reala Carlo Ancelotti pravi, da pri Atleticu nimajo nasilne ekipe.
Oglej si celoten članek

Madridski derbi je v zadnjih sezonah še bolj vroč, saj je Atletico postal resen tekmec Reala v boju za naslov. Tega je lani tudi osvojil, do lovorike pa je po mnenju nekateri prišel z grobo igro. Trener belega baleta Carlo Ancelotti se s tem ne strinja.

"Atletico nima nasilne ekipe, so le agresivni. Nogomet je moška igra, to ni šport za deklice," je dejal italijanski strateg. Ta se sicer ni strinjal z izjavo svojega tekmeca Diega Simeoneja, da je Atletico ljudski klub za nogometne privržence v Španiji in da se s tem ne morejo pohvaliti pri Barceloni in Real Madridu. "Nogomet je za vse ljudi, ne samo eno moštvo. Vsi klubi imajo svoje navijače, to je šport za ljudske množice."

Na derbiju, ki se bo jutri začel ob 20. uri bo sicer zaigral tudi Cristiano Ronaldo. Dobitnik zlate žoge je ob reprezentančnem odmoru okreval in bo nared za El Madrileño. "Cristiano je v odlični fizični kondiciji. Nima težav. V zadnjem času je dobro treniral. Nima kronične poškodbe, v minuli sezoni se je spopadal z drugačno poškodbo," je še dejal Ancelotti, ki na Ronalda ni mogel računati na zadnji tekmi, ko je Real nepričakovano klonil z 2:4 na gostovanju pri Real Sociedadu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.