To pa je bila čudna predstavitev

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pri nemškem drugoligašu St. Pauliju so na čuden način predstavili novega igralca.
Oglej si celoten članek

St. Pauli v Nemčiji velja za kultni klub, večkrat se pri sedanjem drugoligašu odločajo za nenavaden pristop k ustaljenim rečem. Tako je bilo tudi tokrat, ko so medijem predstavili novega člana kluba  Marvina Duckscha.

Na predstavitvi ni mogel sodelovati trener Ewald Lienan, namesto 62-letnega strokovnjaka pa se je z novo okrepitvijo tako fotografirala oseba, ki je nosila masko prvega moža na klopi St. Paulija.

Ducksch, na fotografiji ni izgledal ravno pretirano navdušen, je sicer 22-letni napadalec, v klub iz predmestja Hamburga pa je prišel iz dortmundske Borussie. "Z Marvinom dobivamo igralca z dobro tehniko in dobrim zaključkom," so pri klubu sicer sporočili mnenje trenerja Lienena o novi pridobitvi v napadu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.