To se je dogajalo na Hrvaškem po zadnjem žvižgu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaška nogometna reprezentanca se je preko Brazilcev prebila v polfinale.
Oglej si celoten članek

Hrvaški navijači so pred začetkom drugega podaljška slabe volje pogledovali na velike ekrane, televizorje na trgih, lokalih in svojih domovih. Neymar je namreč v 105. minuti popeljal favorizirano Brazilijo v vodstvo z 1:0. A dobre pol ure kasneje se je vse drastično spremenilo.

'Ognjeni' so še pred koncem drugega podaljška izenačili preko Bruna Petkovića, nato pa še boljše od tekmecev izvajali enajstmetrovke ter se tako prebili med štiri najboljše ekipe svetovnega prvenstva v Katarju. Pri južnih sosedih je razumljivo zavladala evforija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:07 10. December 2022.

    Srečnejši cigani so zmagali

  • 20:30 9. December 2022.

    Čestitam hrčkom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.