To se je zgodilo z igralcem, ker se ni želel cepiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ker ni želel zavihati rokava, je bil ameriških napadalec prisiljen v menjavo kluba.
Oglej si celoten članek

Novi koronavirus je močno vplival na vse sfere življenja, tudi na šport. Klub severnoameriške nogometne lige MLS Montreal CF je tako napadalca Erika Hurtada prodal, ker je ta odklanjal cepljenje proti covidu-19, so potrdili v klubu.

"V zadnjem času je bilo nekaj zanimanja za Erika in ponudbam smo prisluhnili, čeprav smo bili zadovoljni z njegovimi predstavami. Erik ni cepljen proti covidu-19 in njegov položaj je postajal vse bolj problematična, zato smo zaradi tega začeli razmišljati o zamenjavi. Erik nam je povedal, da se ne želi cepiti, zato smo se na koncu odločili za prestop, ki je bil zelo pozitiven za vse vpletene strani," je ob tem dejal povedal športni direktor Montreala Olivier Renard.

Tridesetletni Hurtado bo po novem igral za Columbus.

Foto: Epa Cepljenje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:39 10. Julij 2021.

    Še dobro, da je ostal v poslu. Bo čez kako leto še vsaj kdo sposoben brcati..

  • 11:54 10. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.