To se zgodi, če napoveš poraz "Gale"

Okrog 40 navijačev Galatasaraya je v torek zgodaj zjutraj v Istanbulu napadlo zgradbo televizijske postaje Beyaz, katere komentatorji so pred sredino tekmo četrtfinala Lige prvakov proti Real Madridu napovedali, da bo turški prvak težko premagal beli balet. V divjanju jo je huje skupil eden izmed varnostnikov, potem ko so navijači skušali vdreti v studio.
Oglej si celoten članek

V popularni oddaji "Derin Futbol" (Globok nogomet) so v ponedeljek gostili nekdanje turške nogometaše in nogometne delavce Sinana Engina, Ahmeta Çakarja, Rasima Ozana Kütahyalija in Ümita Özata, ki so med oddajo povsem realistično napovedali, da bo Galatasaray težko premagal Real Madrid.

Kljub temu, da se niso "zlagali", beli balet je v sredo slavil s 3:0, je skupina okrog 40 navijačev v torek ob dveh zjutraj prišla pred zgradbo Beyaz TV v okrožju Beşiktaş in začela v poslopje metati kamenje. Toda ni se končalo le pri tem, saj so navijači vdrli na posest televizije, kljub poskusom pa se jim ni uspelo prebiti do studia.

V napadu je bil resneje poškodovan en varnostnik, ki je moral po pomoč v bolnišnico.

Težave so turški navijači prinesli s seboj tudi v Madrid, kjer so se spopadli s policijo:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.