To se zgodi, ko Messi opazi Ronaldinha

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvoboj v Parizu si je ogledal tudi nekdanji veliki as pariškega kluba.
Oglej si celoten članek

Tekmo lige prvakov med PSG in Red Bull Leipzigom si je na povabilo pariškega kluba kot častni gost ogledal tudi legendarni Ronaldinho, ki je v pred odhodom k Barceloni nastopal prav za večkratnega francoskega prvaka. Navijači v Parizu so ga toplo pozdravili, Brazilec je bil vidno ganjen.

Sloviti Brazilec se je pred tekmo sprehodil do zelenice, opazil pa ga je tuudi Lionel Messi. Argentinec je takoj stekel k robu igrišča in prisrčno objel nekdanjega soigralca pri Barci ter z njim spregovoril nekaj besed.

Ronaldinho je za katalonskega velikana sicer igral v letih 2003-2008, v letu 2003 pa se je Barceloni C pridružil tudi Messi. Ta si je v naslednji sezoni v prvem moštvu že delil garderobo z Ronaldinhom. 

Messi je kasneje dosegel zadnja dva gola na tekmi in Parižanom prinesel zmago s 3:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.