To so pari drugega kroga

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V prostorih Nogometne zveze Slovenije (NZS) so danes izžrebali tekmovalne pare 2. kroga nogometnega pokala Slovenije.
Oglej si celoten članek

Tekme bodo na sporedu 7. in 14. septembra. Državni prvaki ljubljanska Olimpija se bodo pomerili s Turniščem, medtem ko pokalne zmagovalce in državne podprvake iz Maribora čakajo Radomlje.

Mariborčani novo sezono boja za pokalno trofejo začenjajo kot branilci naslova s prvoligaškim dvobojem in gostovanjem v Domžalah pri ekipi Radomelj. Termini posameznih dvobojev bodo določeni pozneje.

Dvanajsterici zmagovalcev 1. kroga so se drugi stopnici pridružili še branilec naslova Maribor, Olimpija, Domžale in Gorica. V bobnu so bili vsi prvoligaši, saj so v sredo vsi po vrsti uspešno opravili svojo nalogo.

Aluminij je slavil v Beltincih, velenjski Rudar v Lenartu, Radomlje v Postojni, Krško v Dravogradu, Koper je premagal Šmarje pri Jelšah, medtem ko Celje ni dovolilo presenečenja Žirem. Poleg omenjenih so v žrebu sodelovali še v taborih Tolmina, Dekanov, Krke, Doba, Turnišča in Nafte.

Pokal Slovenija, 2. krog:

Tolmin - Domžale
Nafta 1903 - Gorica
Luka Koper - Aluminij
Jadran Dekani - Rudar Velenje
Kalcer Radomlje - Maribor
Rooltek Dob - Krka
Krško - Celje
Turnišče - Olimpija Ljubljana

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.