To so po polomu Olimpije storili Green Dragons

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sredin večer se ni razpletel po okusu ljubljanskih ljubiteljev nogometa.
Oglej si celoten članek

Po zmagi Maribora v Kopru (0:3) in Mure proti Domžalam (3:0) je bila v boju za naslov na potezi Olimpija. V Stožicah je vodila proti sežanskemu Taborju, nato pa izpustila prednost in izgubila (1:2).

Usodni trenutek se je zgodil v 96. minuti, ko je vratar Žiga Frelih izpustil žogo po predložku, njegovo napako pa je izkoristil Leon Sever in Kraševcem priigral obstanek.

Ljubljančani, ki so bili še pred mesecem dni v izvrstnem položaju za osvojitev naslova, so tako dokončno ostali brez možnosti za prvenstveno lovoriko. Zmagali niso že na šesti ligaški tekmi zapored.

SNL Šok v Ljubljani, z zadnjim dotikom na tekmi Olimpija že ostala brez lovorike

Glede na razplet je bilo pričakovati precej kritik s strani navijačev. Po koncu srečanja so bili igralci Olimpije v šoku, po odhodu v slačilnico pa so se vrnili na zelenico in se, vsaj za letošnjo sezono, poslovili od Stožic.

Ob rob tribune so prišli najzvestejši privrženci "zmajev", člani navijaške skupine Green Dragons. A do groženj ali kritik niti slučajno ni prišlo.

Foto: Profimedia Green Dragons

"Hočemo pokal, hočemo pokal ...," so po krajšem razgovoru vzklikali navijači in tako pokazali, da bodo še naprej trdno stali za ekipo.

Olimpija lahko obliž na rane dobi z zmago v finalu Pokala Slovenije. V njem se bo na koprski Bonifiki pomerila s Celjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.