To so storili Panamci, ko so Angleži slavili zadetek

Foto: Epa panama
Panamci so si tako močno želeli doseči zadetek, da so bili pripravljen prikrojiti nogometna pravila.
Oglej si celoten članek

Panamska nogometna reprezentanca je v drugem krogu skupinskega dela svetovnega prvenstva v Rusiji visoko izgubila proti Angliji (1:6).

Visoko zmago angleških nogometašev, ki so si že zagotovili nastop v osmini finala, je zasenčil nenavaden poskus prefriganih Panamcev, ki so poskušali do znižanja zaostanka priti na nedovoljen način.

Angleži so se v 22. minuti srečanja veselili drugega zadetka, ki ga je z bele točke dosegel Harry Kane. Medtem ko so varovanci Garetha Southgata proslavljali zadetek, je eden od panamskih nogometašev z žogo stekel proti sredini in poskušal organizirati napad, čeprav Angležev sploh ni bilo na zelenici.

Žogo je podal soigralcu in skupaj sta stekla v napadalno polovico, kjer bi morala za zadetek premagati samo še angleškega vratarja Jordana Pickforda. Napad je nato prekinila sodniška piščalka, klavrn poskus panamskega nogometaša pa v nobenem primeru ne bi ogrozil angleškega čuvaja mreže.

Čeprav je bila odločitev deležna protestov panamske klopi, je sodnik ravnal pravilno, saj je bila akcija v nasprotju z nogometnimi pravili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.