To so tekme osmine finala

Foto: EPA
Foto: EPA
Danes bodo na evropskem prvenstvu v Franciji na sporedu prve tekme izločilnih bojev.
Oglej si celoten članek

Nogometno evropsko prvenstvo v Franciji se preveša v izločilno fazo. Danes bodo na sporedu prve tri tekme osmine finala. V Saint-Etiennu se bosta ob 15.00 pomerili Švica in Poljska, ob 18.00 bo v Parizu dvoboj Walesa in Severne Irske, ob 21.00 pa bosta v Lensu za četrtfinale igrali Hrvaška in Portugalska.

V nedeljo bodo ob 15.00 v Lyonu gostitelji Francozi igrali z Irci, tri ure pozneje bosta v Lillu na zelenico stopili Nemčija in Slovaška, ob 21.00 pa v Toulousu še Madžarska in Belgija.

Osmina finala se bo končala v ponedeljek s tekmama med Italijo in Španijo ob 18.00 v St. Denisu ter Anglijo in Islandijo ob 21.00 v Nici.

Četrtfinalne tekme bodo na sporedu od 30. junija do 3. julija, polfinale bo 6. in 7. julija, finale pa 10. julija v Saint-Denisu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.