To zmore le Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je v soboto ob visoki domači zmagi proti korziški Bastii zabil izjemen gol, ki je že obšel svetovni splet.
Oglej si celoten članek

Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović nas je v preteklosti že večkrat navdušil z akrobatskimi goli, tokrat je zablestel na domači prvenstveni tekmi proti Bastii. Zlatan je že na začetku tekme z dvema zadetkoma praktično odločil zmagovalca, eden izmed golov pa je bil prava mojstrovina.

Napadalec balkanskih korenin se je v kazenskem prostoru gradil pred gostujočim branilcem, da bi sprejel visoko žogo, namesto zaustavljanja pa je okroglo usnje s peto kar "iz prve" poslal v mrežo.

Tekma se je končala z izidom 4:0 za Paris Saint-Germain, še dva gola je v drugem polčasu za Parižane zabil urugvajski napadalec Edinson Cavani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:50 19. Oktober 2013.

    Držu bi ga ti tud, če bi meu tok keša k ma on. tko da sam pššššt

  • 22:25 19. Oktober 2013.

    ja ampak je vseeno bližje njih od ostalih

  • 21:05 19. Oktober 2013.

    Gniloba od človeka.<br />Tip, ki misli, da Boga za jajca drži....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.