To zna samo on, Dončić izzval nepopisno navdušenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čeprav koš ni štel, je bil trik Luke Dončića prava paša za oči.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je na tekmi z Golden State Warriors uprizoril novo mojstrovino, s katero je osupnil vse prisotne v dvorani American Airlines Center. 

Finale Zahoda Ni še konec. Luka se je vrnil na parket in dokončal posel

Slovenski košarkar je vodil napad Dallasa v drugi četrtini, ko ga je prekinila sodniška piščalka zaradi prekrška Andrewa Wigginsa nad Dorianom Finney-Smithom

Dončić se je kljub prekinitvi odločil za met, vendar žoge ni vrgel neposredno na koš, temveč jo je poslal visoko v zrak, da se je najprej odbila od tal in šele nato skozi obroč.

Kako je to možno? Nihče ni mogel verjeti, da se je to zgodilo: "Niti v 1000 poskusih!"

Poteza je po pričakovanjih izzvala nepopisno navdušenje navijačev na tribunah domovanja Mavsov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.