Točen izid finala še pred začetkom tekme

Foto: Print screen
Pred začetkom obračuna med Slovenijo in Srbijo je bil na semaforju izpisan identičen izid finalne tekme.
Oglej si celoten članek

Kamere srbskega SportKluba so pred začetkom finala v Istanbulu v objektiv ujele nenavaden prizor.

Novinar Ilija Kovačić se je pogovarjal s Sašo Dončićem, v ozadju pa je na rezultatski tabeli pisalo, da se je tekma med Slovenijo in Srbijo končala z izidom 93:85. Gre za identičen izid tekme, ki se v času pogovora sploh še ni začela!

Kako je do tega prišlo? Nenavaden pojav ima povsem racionalno razlago. Pred finalnim obračunom sta se v dvorani Sinan Erdem v tekmi za 3. mesto pomerili reprezentanci Rusije in Španija. Slednja je slavila z izidom 93:85. Kdorkoli je bil zadolžen za semafor, je očitno pozabil resetirati rezultat, ne pa tudi zamenjati zastav.

EuroBasket Španci "preboleli" Slovence in prišli do brona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:42 18. September 2017.

    Uf da bi stavil na tak rezultat :))

  • 13:31 18. September 2017.

    To je več kot očiten znak da nam je bla ta zmaga usojena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.