Točka Dinama kot naslov v Ligi prvakov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nogometaši Dinama iz Zagreba so se na sinočnji tekmi proti Dinamu iz Kijeva v 94. minuti tekme izognili 12. zaporednemu porazu v Ligi prvakov. Točko so proslavili, kot da bi osvojili naslov najboljšega v Evropi.
Oglej si celoten članek

Eden zvezdnikov moštva iz Zagreba in novopečeni hrvaški reprezentant Sammir je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo iz slačilnice, kjer z moštvenimi kolegi slavijo točko, ki so si jo priborili v izdihljajih tekme.

Za neodločen izid 1:1 proti kijevskemu Dinamu je za modre z bele točke zadel Ivan Krstanović. To je bil hkrati prvi in edini gol Zagrebčanov v letošnji Ligi prvakov, medtem ko so jih v šestih tekmah prejeli kar 14.

Hrvaški prvaki so se z neodločenim rezultatom izognili tudi izenačitvi neslavnega rekorda Anderlechta, ki je v Ligi prvakov zabeležil 12 zaporednih porazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:39 5. December 2012.

    Pravilno je v 95 minuti. Ja tekma se je mal zavlekla , zaradi nemirov na stadionu in manjše prekinitve zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.