Todt: Ali se je Vettel lani kaj pritoževal?

Foto: EPA
Foto: EPA
Jean Todt, predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia), je napovedal, da se pri zvoku novih šestvaljnih turbomotorjev obetajo spremembe.
Oglej si celoten članek

''Težavo proučujemo s tremi proizvajalci motorjev v formuli ena,'' je po sestanku v Bahrajnu, kjer se je pogovarjal s predsednikom Ferrarija Luco di Montezemolom in šefom formule ena Berniejem Ecclestonom, povedal prvi mož Fie Jean Todt.

Zvok novih šestvaljnih motorjev na prvih treh dirkah sezone 2014 ni zadovoljil navijačev, ki pogrešajo enega od najprepoznavnejših zaščitnih znakov formule ena. Todt je razkril, da se pri zvoku obetajo spremembe, a le če jih bodo podprle vse ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.