Tokič proti Samsonovu brez možnosti

Foto: Žurnal24 tokic_bojan1_afp
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič na mednarodnem prvenstvu Nemčije ni uspel ponoviti svojega največjega uspeha na pro tour turnirjih.
Oglej si celoten članek
 
 

Vladimir je v primerjavi z mano kot z nekega drugega planeta. On nikoli ne izgubi s povprečnim igralcem.

Bojan Tokič

 
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič na mednarodnem prvenstvu Nemčije ni uspel ponoviti svojega največjega uspeha na pro tour turnirjih. Tokiča je v boju za uvrstitev v četrtfinale je izločil trikratni evropski prvak in nekdanja številka ena namiznega tenisa Belorus Vladimir Samsonov. Novogoričan se je favoritu dobro upiral le na začetkih niza, nato pa je prišla do izraza razlika v kakovosti in na koncu je za sodniško mizo kazalo 11:7, 11:7, 11:6 in 11:5. V srbskem Jajcu rojeni namiznoteniški igralec po porazu ni bil razočaran, saj priznava, da je Belorus ta hip le premočan.

Tokič je s tem zaključil z nastopi na pro tour turnirjih v letošnji sezoni, na vrsto pa bo prišel njegov klub, ki bo v prihodnjih 12 dneh odigral kar pet tekem. Naslednji turnir bo odigral januarja 2008, ko bo nastopil na pro tour turnirju v Velenju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.