Tokrat blagajno najbolj napolnil Koper

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pri NZS so imeli po 14. kolu PLT precej dela z disciplinskimi ukrepi.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je po 14. kolu Prve lige Telemach kaznoval pet klubov. 

Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, ki so ponovno prižigali bakle in petarde na tribunah, bo največ plačal Koper, 1900 evrov. Njegovi navijači so tudi žaljivo skandirali ter razbijali na montažni tribuni.

Maribor bo 950 evrov odštel zaradi večkratnega prižiganja bakel na tribuni. Po 300 evrov bodo plačali Celjani zaradi petih rumenih kartonov, Tabor Sežana zaradi štirih kartonov in opomina uradni osebi kluba, ter Olimpija, slednja zaradi prižiganje bakel na tribuni.

Olimpija Nemec pobožal ego navijačev in dal nov bonbonček

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.