Tole se mu je pa maščevalo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gonzalo Higuain si je skuhal lepo kašo.
Oglej si celoten članek

Argentinskega nogometnega reprezentanta Gonzala Higuaína je očitno prizadelo, da so mnogi ob njegovem 90 milijonov evrov vrednem prestopu iz Napolija v Juventus trdili, da je v novi klub prišel s preveč kilogrami in lepim trebuščkom.

Kljub temu da tudi pri stari dami redno zadeva v polno, se Argentinec še ni sprijaznil z izrečenim pred nekaj meseci. In to do take mere, da je na socialnih omrežjih objavil fotografijo z napetimi trebušnimi mišici.

A kaj, ko je že bežni pogled na sliko pove, da gre za photoshop. Ozadje za njegovim kolegom je tako opazno izkrivljeno. In zdaj se je nesrečni zvezdnik znova znašel na tapeti, twitter in facebook pa po stari navadi le redko odpuščata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.