Toliko bo Dončić zaslužil v naslednjih letih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čudežne predstave bodo nagrajene s primerno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v treh sezonah, ki jih je doslej odigral v ligi NBA, postal novinec leta, nato pa se dvakrat uvrstil na All-Star tekmo in postal član prve peterke lige. Zato ni čudno, da si ga pri Dallas Mavericks želijo zadržati tudi po preteku 'rookie' pogodbe. A Slovenčeva zvestoba ne bo poceni.

Priznani novinar Marc Stein se je zdaj že razpisal o številki, ki jo bo Dončiću ponudila franšiza iz Teksasa. Za petletno pogodbo naj bi Slovenec prejel 202 milijona ameriških dolarjev, kar bi v povprečju na leto zneslo 40,4 milijona. Pogovori o pogodbi naj bi sicer stekli šele po koncu olimpijskih iger, saj pri Mavericks svojega prvega zvezdnika ne želijo motiti pri lovu na olimpijsko odličje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:33 2. Avgust 2021.

    Če so bili športni copati iz EP2017 v hipu prodani Bauhausu za 30 tisoč.....,zakaj pa ne bi potem tudi on …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.