Toliko bo zaslužil na teden

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je podaljšal pogodbo s katalonskim velikanom.
Oglej si celoten članek

Dobitnik rekordnih petih zlatih žog za najboljšega nogometaša na svetu Argentinec Lionel Messi je podaljšal pogodbo s španskim velikanom Barcelono do 30. junija 2021, so potrdili v katalonskem klubu. Tridesetletnik je vso svojo kariero preživel v dresu blaugrane, vse odkar se je pri rosnih 13 letih iz domačega Rosaria preselil v vrste Barce.

Messi je ta čas sicer na medenih tednih z ženo Antonello Roccuzzo in družino, kamor je odpotoval takoj po odmevni poroki v domačem Rosariu.

"V klubu smo zelo zadovoljni, da smo podaljšali sodelovanje z Messijem, najboljšim nogometašem v zgodovini, ki je vso kariero odigral pri Barceloni in popeljal ekipo do neverjetnih uspehov, s katerimi smo skupaj pisali zgodovino," so zapisali pri Barceloni v sporočilu za javnost.

Messi bo uradno podpisal pogodbo po vrnitvi z dopusta 15. julija, ko se začnejo priprave na novo sezono. Mediji ocenjujejo, da bo imel Messi v pogodbi, kjer je tudi možnost podaljšanja še za eno sezono, zapisano rekordno 300-milijonsko odškodnino, povišala naj bi se mu tudi plača. Po novem naj bi prejemal 570.000 evrov na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.