Tominec zamenjal Tamšeta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V rokometnem klubu Gorenje iz Velenja je prišlo do zamenjave na trenerskem položaju. Namesto dosedanjega glavnega trenerja članskega moštva Branka Tamšeta bo aktualne slovenske podprvake vodil Matjaž Tominec.
Oglej si celoten članek

Matjaž Tominec, nekdanji trener Cimosa iz Kopra in selektor moške članske reprezentance Slovenije, bo tako prevzel mesto trenerja prve članske ekipe Gorenja, medtem ko bosta dosedanji glavni trener Branko Tamše in Tomaž Juršič postala njegova pomočnika.

Pod Tamšetovim vodstvom so rokometaši Gorenja v 1. NLB Leasing ligi v tekmovalni sezoni 2011/12 odigrali osem tekem. Šestkrat so zmagali (Šmartno Herz Factor banka, Maribor Branik, Krka, Trimo Trebnje, Ribnica Riko hiše, Istrabenz plini Izola), po enkrat pa so izgubili (Loka) in remizirali (Cimos Koper). Po osmem kolu ligaškega tekmovanja si Gorenje s 13 točkami deli drugo mesto s Cimosom, na prvem pa je Celje Pivovarna Laško s 14 točkami.

V pokalu Slovenije so Velenjčani v šestnajstini finala igrali z Alplesom iz Železnikov in prepričljivo zmagali z 41:23. V osmini finala letošnjega pokalnega tekmovanja je njihov nasprotnik Cimos iz Kopra, vendar je tekma v dvorani Bonifika, ki bi po prvotnem razporedu morala biti v sredo, 26. oktobra, preložena na 30. november.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.