Toni Dahlman na Jesenicah

Foto: Žurnal24 Toni Dahlman v modro-belem dresu finske reprezentance. (Foto: Reuters)
Hokejisti Acroni Jesenic imajo novega napadalca. To je Finec Toni Dahlman, ki bo v moštvu morda že proti madžarski Sapi, če bo železarjem uspelo zagotoviti vse dokumente zanj.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajset tekem v ligi NHL, 109 v ligi AHL, petdeset v Elitserien na Švedskem in več kot tristo tekem v finski ligi SM; to je hokejska pot finskega napadalca Tonija Dahlmana, ki bo po novem nosil dres jeseniških železarjev. Enaintridesetletni napadalec bo na Jesenice prispel v sredo pozno zvečer, v četrtek se bo soigralcem pridružil na treningu in če bo športnemu direktorju Acroni Jesenic Zvonetu Šuvaku uspelo pridobiti vse dokumente, potem bi v Helsinkih rojen hokejist v petek že morda nastopil proti madžarski Sapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.