Toni: 'Zapustil bom Bayern'

Foto: Žurnal24 Luca Toni pod vodstvom van Gaala ne dobiva priložnosti, kot jih je lani.
Italijanski napadalec Luca Toni napoveduje svoj odhod iz münchenskega Bayerna, če ne bi dobil priložnosti v prvi ekipi Louisa van Gaala.
Oglej si celoten članek
Luca Toni, napadalec nemškega Bayerna, je svojim delodajalcem zagrozil z odhodom, če mu trener Louis van Gaal ne zagotovi mesta v prvi enajsterici. V letošnji sezoni je 32-letni Italijan nastopal za rezervno ekipo bavarskega velikana.

"Za prvo ekipo nisem zaigral že tri ali štiri mesece. To se mi ni zgodilo še nikoli v moji karieri," je dejal Toni. "Rad bi igral za Bayern, toda če ne pridobim zaupanja ljudi v klubu, bom prisiljen poiskati drugo rešitev."

Da na nekdanjega italijanskega reprezentanta pri Bayernu ne računajo preveč, kaže tudi dejstvo, da so v prestopnem roku pripeljali tudi dva napadalca, Ivico Olića ter Maria Gomeza.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.