Tony Evo varal z ženo ex-soigralca?

Foto: Žurnal24 Parker naj bi po pisanju nekaterih tujih medijev ženo varal z Erin Barry (tretja
Že v sredo smo pisali o tem, da se par Eva Longoria in Tony Parker ločuje. In razlog? Po poročanju portala nowpublic.com je Parker ženo varal s soprogo nekdanjega soigralca Brenta Barryja!
Oglej si celoten članek

Dobra tri leta po svečani poroki v Parizu se zakonca Parker&Longoria ločujeta, razlog pa naj bi bil ta, da je Tony Evo varal z ženo nekdanjega soigralca Brenta Barryja. Longoria naj bi po pisanju nowpublic.com na telefonu svojega moža našla na stotine SMS-sporočil druge ženske, to pa naj bi bila Erin Barry.

Parker je za yahoo.com povedal, da se bo od sedaj stoodstotno posvetil košarki in Spursom. ''Imam veliko podporo soigralcev in trenerja. Spursom se bom posvetil s svojimi sto odstotki in poskušal zmagati čim več košarkarskih tekem.''

Longoria, za katero je to (bil) drugi zakon, je vložila zahtevo za ločitev in vlogo, da se njeno ime spremeni v Eva Jaqueline Longoria, saj je do sedaj imela tudi možev priimek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.