Top 10 potez 27. januarja

Košarkarji iz lige NBA nam skoraj vsak dan pripravijo nekaj poslastic. V videu si poglejte najboljše akcije iz tekem, ki so bile na sporedu 27. januarja.
Oglej si celoten članek

Tokrat si je prvo mesto s silovitim zabijanjem prislužil igralec Boston Celtics Jeff Green. Kelti so včeraj po dveh podaljških ugnali prvake Miami Heat, toda obenem so tudi izvedeli, da je njihov organitzator igre, Rajon Rondo, sicer eden najboljših "playmakerjev" v ligi, izgubljen do konca sezone, saj si je potrgal kolenske vezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.