Topničarji (n)imajo talent!

Nogometaši Arsenala so posneli ogleda vreden video, v katerem so nekatere pop uspešnice spremenili v navijaške napeve za zvezdnike topničarjev. Za malo smeha pred prazniki ...
Oglej si celoten članek

Na seznamu topničarjev so se znašle tudi uspešnice Call me maybe, pa božična Santaclaus is coming to town in Mambo No.5.

Kako je fantom uspelo petje, pa si poglejte v videu. Pesmi so posvečene Santiju Cazorli, Wojciechu Szczesnyju in Theu Walcottu. Zadnja dva sta tudi člana "benda", ki ga sestavljajo še Tomas Rosicky, Johan Djourou, Carl Jenkinson, Kieran Gibbs in Laurent Koscielny.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.