Toskić odhaja, Perić v pokoj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vodstvo rokometnega kluba Celja Pivovarne Laško že sestavlja mozaik ekipe za prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Po podaljšanju pogodbe z vratarjem Matevžem Skokom je danes sodelovanje za eno sezono podaljšal Nikola Ranevski, Alem Toskić pa bo barve celjskega kluba branil le do konca sezone 2012/13.

Legendarni vratar Dejan Perić bo po koncu sezone končal bogato športno kariero. V klubu iz mesta ob Savinji verjamejo, da se bo v tej sezoni še vrnil med vratnice, po njej pa bo v drugačni vlogi še naprej deloval v klubu, saj so njegove izkušnje neprecenljive, so v sporočilu za javnost zapisali v celjskem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.