Totalka petkratne dobitnice zlate žoge

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Brazilska nogometna zvezdnica Marta je doživela prometno nesrečo. Odnesla jo je brez hujših poškodb.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo brazilski mediji, je bila petkratna dobitnica nagrade za najboljšo nogometašico na svetu udeležena v prometni nesreči, vendar se je dogodek zanjo končal brez hujših poškodb.

Nesreča se je zgodila blizu kraja Santana do Ipanema na severu države, ko je Martin avtomobil zdrsnil s ceste in se prevrnil. Vozilu ni bilo več pomoči, zavarovalnica ga je ocenila kot totalko, 28-letna nogometašica pa jo je odnesla le z lažjimi poškodbami rame.

"Dobro mi gre. Imela sem pomoč angela varuha, lahko bi se končalo precej huje," je po nesreči povedala slavna igralka. S Švedske, kjer igra za tamkajšnjega prvaka Rosengard iz Malmöja, se je začasno vrnila v domovino, kjer bo nastopila na reprezentančnem turnirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.