Tottenham s 100.000 € kaznoval Modrića

Foto: EPA
Foto: EPA
Kaže, da se je hrvaški vazist Tottenhama odločil stvari prevzeti v svoje roke. Ker ni odpotoval na priprave v ZDA, mu ej klub naložil 100.000 evrov kazni oziroma dve tedenski plači.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham je kaznoval hrvaškega reprezentanta Luko Modrića, ker s soigralci ni odpotoval na pripravljalno turnejo v ZDA. Zvezni igralec, ki kljub veljavni pogodbi še drugo poletje zapored želi zapustiti klub, bo po zahtevi trenerja Andreja Villas-Boasa ostal brez dvotedenske plače oziroma brez 100.000 evrov. Modrič želi prestopiti v Real iz Madrida, a kraljevski klub noče plačati več kot 35 milijonov evrov, medtem ko Tottenham zanj zahteva 45 milijonov. Tottenham se s turneje po ZDA vrača 1. avgusta.

Španskemu časniku As naj bi Rafael van der Vaart, Modrićev soigralec in prijatelj, potrdil, da je Luka na Hrvaškem, kjer z družino in agenti čaka na dokončanje prestopa v Real, ki naj ne bi bil ravno navdušen nad Hrvatovim izsiljevanjem prestopa. Van der Vaart je sicer, ko je postalo jasno, da Modrića ne bo na letalo, ki je Spurse popeljalo prek Atlantika, skušal Modrića poklicati. Uspelo mu je, ko je vtipkal hrvaško številko ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.