Tottenham snubi Beckhama

Foto: Žurnal24 Lani in predlani je bil pozimi Beckham na posoji pri AC Milanu. (Foto: Reuters)
Tottenham si v svojih vrstah želii Davida Beckhama. Slednji je že v lanskem in predlanskem zimskem premoru, ko nogomet v ZDA, kjer Beckham igra, počiva, igral v Evropi, natančneje pri Milanu.
Oglej si celoten članek
Iz MLS se je v Evropo vrnil Fredie Ljunberg. Nekdanji zvezdnik Arsenala bo že ta vikend za glasgowski Celtic zaigral na derbiju Old Firm z Rangers.

"Z Los Angeles Galaxy bomo stopili v stik in videli, če mu bodo dovolili igrati pri nas v času zimskega premora. Če bi bil David pripravljen podpisati trimesečno pogodbo, bi nas prav gotovo zanimal," je potrdil trener Tottenhama, Harry Redknapp. Vendar pa so predstavniki Los Angeles Galaxy že pred časom dejali, da pričakujejo 35-letnega Angleža v svojem pripravljalnem taboru v času zimskega premora, kar bo njegovo selitev v Evropo bržkone preprečilo. Liga MLS se v ZDA začne sredi meseca marca. "Prepričan sem, da lahko še vedno igra na najvišjem nivoju, sicer se sploh ne bi trudil, da ga dobimo. Če pride, ne bo prišel zaradi denarja, saj naš klub ne plačuje veliko. A pravi, da želi priti sem in igrati v tem mrzlem vremenu. Ali vam to ne pove nekaj o tem fantu?"

Beckham bi se zelo rad vrnil v eno od evropskih ekip, saj bi si tako morda spet odprl vrata državne reprezentance. Svojo pot nogometaša je Becks začel prav v Tottenhamu, od koder je nato s prvo profesionalno pogodbo odšel v Manchester United. Becks bi sicer raje igral za United, a mu je Alex Ferguson že sporočil, da je zanje prestar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.