Tottenham z Zidanom ni želel niti govoriti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tottenhamov predsednik Daniel Levy slovi kot eden najtrših pogajalcev v svetu nogometa. To je lahko na lastni koži izkusil tudi legendarni Zinedine Zidane, novi športni direktor Real Madrida, ki ga Levy ob zanimanju za prestop Garetha Bala v Londonu ni želel niti sprejeti.
Oglej si celoten članek

Daniel Levy bo skušal na vse kriplje zadržati Garetha Bala pri Tottenhamu, pri tem pa angleški poslovnež ne izbira sredstev. Predsednik Spurs, ki mu je Real Madrid pred začetkom lanske sezone po dolgi bitki uspel speljati Luko Modrića, se namreč v Londonu ni želel sestati z Zinedinom Zidanom, poroča dnevnik Daily Star.

Levy je dal Madridčanom jasno vedeti, da se bo pogajal le in samo s predsednikom Florentinom Pérezom. Gradbeni baron je v torek začel svoj nov štiriletni mandat na Santiagu Bernabéuu, potem ko je na volitvah slavil brez protikandidata. 

Točna vloga Zidana v novi vodstveni strukturi po odhodu Joséja Mourinha sicer še ni jasna, saj Pérez ni izključil niti tega, da bi bil nekdanji francoski reprezentant in član Reala tudi pomočnik novega trenerja, po vsej verjetnosti Carla Ancelottija.

Pogajanja končal že pred začetkom

Zidana je Pérez v angleško prestolnico poslal, da bi pogajanja za prihod velškega zvezdnika Bala spravil z mrtve točke, a jih je Levy "ubil" že pred začetkom. Eden najboljših nogometašev vseh časov se je čez vikend mudil v Manchestru, kjer je z legendami Reala na Old Traffordu premagal legende Manchester Uniteda (1:2/Van Nistelrooy; Morientes, De la Red).

Pérez je nato v ponedeljek spet izrazil občudovanje do najboljšega nogometaša pravkar končane sezone Premier League, ki je za predstave v letih 2012 in 2013 odnesel vse mogoče nagrade kolegov in novinarjev z Otoka.

"Je eden najboljših igralcev, ki so ta trenutek na voljo v Evropi. Real Madridu pa so vedno všeč najboljši igralci," je dejal Pérez. Levy naj bi po zadnjih informacijah ceno "navil" tudi do stotih milijonov evrov, ki jih je beli balet očitno pripravljen tudi plačati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.