Tottenham za Bala zahteva Modrića

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški mediji razkrivajo način, kako si lahko Real Madrid pomaga pri nakupu Garetha Bala.
Oglej si celoten članek

Španski prvoligaš se na vse pretege trudi, da bi s Tottenhamom dosegel dogovor o prestopu 24-letnega Valižana, vendar Spursi vztrajno odbijajo vse ponudbe, ki prihajajo s Pirenejskega polotoka.

Beli balet se ni ustrašil izjav trenerja Andréja Villas-Boasa, ki je zatrdil, da Bale ni naprodaj za nobeno ceno. Galaktiki so v London poslali ponudbo, v katero sta bila poleg 60 milijonov evrov vključena še Ángel Di María in Fabio Coentrão. Tottenham je ponudbo brez oklevanja zavrnil.
Foto: EPA gareth bale luka modrić Real se je nato odločil prestaviti v višjo prestavo in ponudbo povišal na 98,5 milijona evrov, s čimer bi prestop Bala podrl rekord Cristiana Ronalda, ki je leta 2009 galaktike stal 94 milijonov evrov. Tottenham je ostal neomajen.

Predsednik kluba Daniel Levy je razkril, da za Bala zahtevajo 120 milijonov evrov oziroma 98 milijonov + Fabia Coentrãa.

Villas-Boas zaprosil za Modrića

Angleški The Times poroča, da bi lahko glavno vlogo pri prestopu Garetha Bala odigral hrvaški reprezentant Luka Modrić. Real Madrid je lani za 27-letnega vezista Tottenhamu izplačal 41 milijonov evrov, Modrića pa si nazaj v Londonu bojda želi trener André Villas-Boas. Hrvaški nogometaš bi se lahko leto zatem, ko je svoje delodajalce prisilil v dogovor z Realom, ponovno znašel na White Hart Lanu.

Real se boji ''učinka Modrić''

Pri Realu se bojijo, da bi se Balu po prihodu na Santiago Bernabéu pripetilo nekaj podobnega kot Modriću. Predsednik Tottenhama je namreč lani do zadnjega trenutka odlašal s prodajo hrvaškega vezista, ki je v Madrid prispel šele 27. avgusta. Modrića, ki ni imel veliko časa za privajanje, se je lani prijel sloves najbolj ponesrečenega nakupa sezone, saj v Madridu ni izpolnil visokih pričakovanj.

Prav zato si v Realu želijo, da bi se Bale čim hitreje privadil na življenje v Španiji in se udeležil priprav pred začetkom sezone. Valižan, ki je zaradi sumljive poškodbe izpustil nekaj prijateljskih tekem, se je Tottenhamu že pridružil na treningu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.