Tottenham zlomil srce komentatorju

Foto: Žurnal24 Crudeli je že proslavljal remi, ko je v sodnikovem podaljšku zadel Zlatan Ibrahi

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nepristranskost ni njegova vrlina, toda italijanski komentator Tiziano Crudeli je zlahka eden najboljših komentatorjev na svetu. Njegova navezanost na AC Milan mu na tekmi s Tottenhamom ni pomagala.
Oglej si celoten članek

Manj potrpežljivi bralci previjte video na 4:30 in 7:03, ko italijanski komentator oddaje Direttastadio Tiziano Crudeli doseže svoj "milanistični" vrhunec. Večni navijač AC Milana se namreč najprej zlomi ob vodilnem zadetku Tottenhama na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, ko je Peter Crouch zabil po protinapadu Aarona Lennona. Studio pri Direttastadiu je razdeljen tako, da na Crudelijevi levi sedijo privrženci Rossonerov, na njegovi desni pa so zagovorniki Spursov. "Kar smejte se, smejte se!" svoje nasprotnike na robu solz v 80. minuti napade komentator.

Nič čudnega, da ga imajo v oddaji dodatno ograjenega, saj svojo "kletko" v ekstazi zapusti ob zadetku Zlatana Ibrahimovića v sodnikovem podaljšku. Na Crudelijevo žalost zadetek ni bil veljaven, razočaranje pa je nepopisno.

Najboljši (in najbolj žalostni) komentator na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.