Totti bo postal trener

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni italijanski nogometni igralec Francesco Totti je dejal, da bo po končani karieri igralca nadaljeval v trenerskih vrstah.
Oglej si celoten članek

Za današnjo izdajo časnika Gazzetta dello Sport je legendarni Francesco Totti povedal, da bo pri Romi še igral nekaj let, potem pa se namerava posvetiti trenerskim nalogam.

"Morda bom začel z mlajšimi kategorijami. Kdor je igral na moji ravni, ne potrebuje veliko časa, da se priuči trenerskega posla," je povedal Totti. Prav tako si nekdanji svetovni prvak zlahka predstavlja, da bo čez tri leta najstarejši igralec italijanskega prvenstva. "Če bom takrat še v takšni formi v kakršni sem zdaj, je to povsem možno," je povedal.

Osemintridesetletni nogometaš že več kot 20 let igra za Romo, s katero želi letos osvojiti naslov prvaka na Apeninskem polotoku. "Naš cilj je osvojiti serie A. Moštvo je še močnejše kot v lanski sezoni in trener meni, da smo močnejši kot Juventus," je še povedal Totti. V minuli sezoni je Roma v prvenstvu končala na drugem mestu prav za staro damo iz Torina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.