Totti: "Del Piero ni imel podpore, kot jaz"

Foto: EPA
Foto: EPA
37-letni Francesco Totti, ki je že vso nogometno kariero zvest Romi in bo s klubom podaljšal pogodbo do leta 2016, je spregovoril o drugi ikoni italijanskega nogometa Alessandru Del Pieru.
Oglej si celoten članek

"Da je odšel v Avstralijo, je bila njegova osebna odločitev. Ampak, on je vendar simbol Juventusa. V klubu mu niso namenili takega statusa, kot so ga pri Romi meni. Žal mi je zaradi tega," je dejal princ Rima.

Avstralci so Alessandru Del Pieru za dveletno zvestobo odšteli štiri milijone evrov in mu namenili številko deset na dresu. Del Piero je 19 sezon nosil majico stare dame, a mu pri Juventusu niso želeli podaljšati pogodbe, zato se je pri 37-letih odpravil v Sydney.

Alex je rekorder po številu nastopov v italijanski Serie A. Legendarni igralec torinskega Juventusa je odigral kar 513 tekem, ob tem pa je zbral tudi 91 nastopov za italijansko izbrano vrsto in dosegel 27 golov. Na reprezentančni sceni je največji uspeh dosegel leta 2006, ko je v Nemčiji osvojil naslov svetovnega prvaka.

Italijanska liga, 4. kolo:

Cagliari : Sampdoria 2:2 (1:0)
Ekdal (26), Conti (90); Gabbiadini (89), De Silvestri (90)

Chievo Verona : Udinese 2:1 (2:1)
Pellisier (14), Rigoni (40); Maicosuel (2)
Cesar je odigral celo tekmo, Lazarević (oba Chievo) je bil na klopi.

Genoa : Livorno 0:0

Nedelja ob 12.30:
Sassuolo - Inter Milan

Ob 15.00:
Atalanta - Fiorentina
Bologna - Torino
Catania - Parma
Juventus - Hellas Verona
AS Roma - Lazio

Ob 20.45
AC Milan - Napoli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.