Totti ostaja še eno leto

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni italijanski nogometaš in ikona AS Rome Francesco Totti je po poročanju italijanskih medijev podaljšal pogodbo s klubom še za sezono 2016/17.
Oglej si celoten članek

Uradno bo klub novico potrdil prihodnji teden, zdajšnja pogodba pa se Francescu Tottiju, ki je pri Romi že več kot dve desetletji, izteče po koncu letošnje sezone.

Devetintridesetletni nogometaš se je letos ubadal s številnimi poškodbami, zato je zaigral na vsega desetih tekmah. Trener Luciano Spalletti pa Tottiju ni namenil veliko igralnega časa, zato je nogometaš, ki je z Italijo leta 2006 postal tudi svetovni prvak, od njega javno zahteval več spoštovanja.

Italijanska javnost je pričakovala, da se bo nogometaš letos športno upokojil, a nogometaš se je v končnici prvenstva prebudil tudi strelsko in se s tremi goli na dveh tekmah kljub poznemu vstopu v igro priboril ekipi pomembne točke. Na tekmi proti Atalanti iz Bergama je Romi rešil točko, v dvoboju s Torinom pa vse tri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.