Totti se bo z igrišča preselil v pisarno

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekateri italijanski mediji poročajo, da bo Francesco Totti, nekdanji italijanski nogometni reprezentant in legenda Rome, po naslednji sezoni, ko mu poteče pogodba, končal igralsko kariero.
Oglej si celoten članek

Francesco Totti naj bi se po koncu kariere profesionalnega nogometaša preselil v pisarno rimskega kluba, kjer bo opravljal direktorske posle.

.Ljubljenec navijačev Rome je v klubu preživel vso nogometno kariero. V prvi ekipi je debitiral leta 1993, čeprav je le enkrat osvojil naslov državnega prvaka in dvakrat nacionalni pokal, je vztrajno zavračal vse ponudbe drugih klubov, med katerimi sta bila tudi Real Madrid in Chelsea. Zaenkrat je za Romo odigral 738 tekem, v katerih je dosegel 298 golov.

Za reprezentanco je nastopil na 58 tekmah, dosegel devet golov, leta 2006 pa v Nemčiji z njo postal tudi svetovni prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.