Toure padel na dopingu – suspendiran

Foto: Žurnal24 Kolo Toure nekaj časa ne bo smel igrati. (Foto: EPA)
Angleški nogometni prvoligaš Manchester City je v četrtek zaradi pozitivnega dopinškega testa suspendiral reprezentanta Slonokoščene obale, Kola Toureja.
Oglej si celoten članek

Iz kluba so sporočili, da je angleška nogometna zveza Kolu Toureju povedala za pozitiven test A, pri Manchester Cityju pa so takoj ukrepali in nogometaša za nedoločen čas suspendirali z vseh tekmovanj. Ne pri angleški zvezi ne pri Svetovni protidopinški agenciji (Wada) za zdaj niso razkrili, za katero prepovedano sredstvo gre; pri Wadi so dejali le, da nogometaša v primeru pozitivnega vzorca B čaka vse – od zgolj opozorila do dveletnega suspenza.

29-letni Toure se je Cityju pridružil leta 2009 iz Arsenala za 14 milijonov funtov. Pod vodstvom nekdanjega trenerja Marka Hughesa je bil celo kapetan, v letošnji sezoni pa ga je nasledil Carlos Tévez. Za Manchester City igra tudi njegov brat Yaya Toure. Na uradni spletni strani kluba so še zapisali, da za zdaj v zvezi z omenjenim primerom ne bodo dajali drugih izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.