Tragedija na večer Super Bowla

Foto: Profimedia Edwin Jackson
Žalostna novica za ljubitelje ameriškega nogometa.
Oglej si celoten članek

Le uro pred začetkom Super Bowla je ljubitelje ameriškega nogometa v ZDA pretresla vest, da je v prometni nesreči življenje izgubil član ekipe Indianapolis Colts Edwin Jackson. V policijskem poročilu je zapisano, da je za smrt 26-letnika kriv 36-letni Alex Cabrera Gonsales, ki je vozil v alkoholiziranem stanju, prav tako pa nima vozniškega dovoljenja.

"Edwina so vsi oboževali. Imel je izjemno osebnost, tekmovalni duh in delovno miselnost. Prinašal je srečo in nasmeh v našo garderobo," so ob tragični novici zapisali na spletni strani Coltsov.

Jackson v tej sezoni ni igral, saj je bil vseskozi poškodovan, v letu 2016 pa je zbral 16 nastopov za moštvo iz Indianapolisa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.