Tragedija bivšega igralca Fiorentine: korona vzela strica, sin padel z balkona

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Družino nekdanjega branilca Fiorentine sta prizadeli dve veliki tragediji.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu italijanskemu nogometašu Micheleju Bacisu je najprej nedavno zaradi koronavirusa umrl stric, zdaj pa ga je prizadela še hujša tragedija, saj mu je preminil še 8-letni sin.

Po poročanju italijanskih medijev naj bi se deček igral na balkonu, ko mu je spodrsnilo, tako da je padel in pristal na pločniku pod zgradbo. Urgentno je bil sicer prepeljan v bolnišnico, a je tam podlegel poškodbam.

Bacis je svoj čas veljal za zelo solidnega branilca, kateremu pa nikoli ni uspel preboj v Serie A, saj je večino kariere preživel v Serie B, bil pa je pogosta tarča italijanskih nogometnih velikanov v času njihovih največjih kriz.

Kariero je začel pri mladih selekcijah Atalante, svoje prve članske nastope pa je vpisal v dresu Triestine, kjer se je tudi zadržal najdlje časa, preden ga je v svoje vrste zvabila velika Fiorentina, ki se je tudi po njegovi zaslugi po bankrotu ekspresno vrnila v Serie A, kjer pa za Bacisa ni bilo mesta, zato je bil prodan v Arezzo.

Foto: Twitter Michele Bacis

Kasneje si ga je zaželel še en velik italijanski klub, Genoa, ki je bila zaradi nameščanja tekem izločena celo v Serie C. Tam je kljub dodatni kazni odbitka šestih točk z Bacisom v prvi postavi takoj spet napredovala v Serie B, Bacis pa je do konca kariere igral še za Avellino, Cremonese, Monzo, Paganese in Arezzo, kjer je po končani karieri tudi prevzel vodenje mlajših selekcij.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.